Фортисимо – това е лично!Мама + Тати = Аз

С всеки следващ ден все повече нямаме време за нас двамата

Е-мейл Печат ПДФ

И до момента се чудя защо спрях да пиша. Когато станах майка за първи път, от гледната точка на родител, бях твърдо убедена в ползата от текстовете, в които мога да споделя без притеснение опита с детето ми. Изхождайки единствено от мисълта, че щом аз имам еди какви си трудности и радости относно отглеждането му, това ежедневие е подобно и за вас.

Дочети >>
 

Фейсбук депресия наляга децата

Е-мейл Печат ПДФ

Фейсбук депресия наляга децатаСигурно забелязвате, че все повече деца използват социалната мрежа Фейсбук. Те са доста активни виртуално, бързо разучават функциите на системата и лесно се пристрастяват към приложенията и игрите в нея.

Дочети >>
 

Присъда: "домски" деца

Е-мейл Печат ПДФ

Съдбата никога не ни предоставя нещо "случайно", никога не ни сблъсква с различни изпитания просто "ей така"... Няма нищо безпричинно.

Дочети >>
 

Не се плашете, когато сте уплашени

Е-мейл Печат ПДФ

Не се плашете, когато сте уплашениПак няма да ви радвам и няма да съм положителна. Обещавам някой ден – като има нещо много весело и прекрасно – непременно да го споделя. Дори ще го раздуя, че да изглежда по-голямо.

Дочети >>
 

Да родиш или не дете в България?

Е-мейл Печат ПДФ

Да родиш или не дете в България?Сигурно помните неотдавна писахме статия за предимствата и недостатъците на майчинството. Колегата Иван Капралов защитаваше тезата, че това е идеалното време за люпене на семки пред телевизора, за което никога не ни остават свободни минути, а аз спорех, че това не е нищо друго освен надомна работа.

Дочети >>
 

Спортът учи на живот

Е-мейл Печат ПДФ

Спортът учи на животВсе по-рядко се случва родители да записват децата си в спортни клубове. Нямат време да ги водят и прибират. Не им се занимава, а и хлапетата предпочитат да стоят пред компютрите, да гледат мачове пред телевизора или да ритат топка с джойстик.

Дочети >>
 
Страница 5 от 10

Лично във Фейсбук


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home Мата + Тате = Аз

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414