Фортисимо – това е лично!Интервю

Жени и „Жените в мен”

Е-мейл Печат ПДФ

Жени и „Жените в мен”След София поетесата Жени Костадинова представи новата си книга „Жените в мен” и в  Шумен. Благотворителният поход в страната се осъществява със съдействието на  фондация „Искам бебе”, в помощ на двойките, които имат проблеми с това да се сдобият с дете.

Дочети >>
 

Учителката Златина Великова по следите на една литературна кражба

Е-мейл Печат ПДФ

Учителката Златина Великова по следите на една литературна кражбаНели Русева: Здравей, Златина! Моля те, представи се. Откъде си, с какво се занимаваш, от кога пишеш?

Златина Великова: Здравей! Аз съм Златина Великова от Нова Загора. Завършила съм Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" специалност Предучилищна педагогика.

Дочети >>
 

Александър Сано – Среброто от „най-луксозния парцел на планетата”

Е-мейл Печат ПДФ

Александър Сано: Среброто от „най-луксозния парцел на планетата”Така Александър Сано – Среброто нарича България. Гледахте ли вече TILT? Тогава го гледате в българския сериал по Канал 1Под прикритие”? А може и да го помните от групата „Братя Мангасариян“, въпреки че се разделиха преди време?

Дочети >>
 

Ирина Флорин: Знаем кога е време за война и кога е време за любов

Е-мейл Печат ПДФ

Ирина Флорин: Знаем кога е време за война и кога е време за любовПочти съм сигурна, че няма нужда да я представям, защото Ирина Флорин е музикант, който знае как се правят хитове. Изключително прецизно избира с кого да работи, как да изглежда и какво да изпее.

Дочети >>
 

Всяко поколение е скапано по съвсем специфичен начин

Е-мейл Печат ПДФ

Дълго се готвих за това интервю, но когато дойде моментът да ви представя поредния си събеседник реших, че няма да пиша нищо за него, няма да ви го представя. Въпросите, които отправих към него обмислих добре, а отговорите му смятам, че ще отговорят най-добре кой е той.

Дочети >>
 

„Наръчник за абитуриенти” - бутиково списание за бутиков празник

Е-мейл Печат ПДФ

„Наръчник за абитуриенти” - бутиково списание за бутиков празникДаниела Пенева е сред най-верните приятели на fortisimo.eu. Тя често споделя с нас мисли, вълнения и нетипични истории. В последните месеци Дани е впрегнала творческия си потенциал в бутиков „Наръчник за абитуриенти”, който освен полезна информация, предлага на притежателите си и десетки награди.

Дочети >>
 
Страница 9 от 27

Лично във Фейсбук


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Още от Интервю

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home Интервю

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414