ФортисимоИнтервю

Друго е със свещ...

Е-мейл Печат ПДФ

fortisimo.euРумен Борисов е стар приятел на „Форте” радио! Един от многото ни слушатели, които са с нашата програма от самото й създаване преди вече 15 години. Това е близо 13 години преди самата аз да започна работа тук. От него са аристократичните подаръци от парафин, които получаваме по повод, и без повод.

Дочети >>
 

Абсолютно обичаме Мария!

Е-мейл Печат ПДФ

Снимка Стефан БалеевВ предаването „Абсолютно” Коко Паносиян разговаря с една от най-обичаните съвременни български певици. Мария Илиева е особено близка на шуменската публика, която още помни невероятния й концерт с местния симфоничен оркестър. Какво по-хубаво от това в предаване, което се нарича „Абсолютно”, да срещнеш абсолютен професионалист като Мария Илиева!

Дочети >>
 

„Абсолютно” с Ивайло Манолов

Е-мейл Печат ПДФ

VIP DanceДългогодишният импресарио на Васил Найденов – Ивайло Манолов, който застана под прожекторите в качеството си на член на журито на VIP Dance, гостува и в предаването „Абсолютно” на Коко Паносиян. В новото си talk show по „Форте” радио известният радио водещ всеки петък разговаря със звезди от българския шоубизнес.

Дочети >>
 

Втора част: Елате да танцувате с нас!

Е-мейл Печат ПДФ

Тя от Русе, Той – от Шумен. Семейство, любими, приятели, партньори по танци, намерили се преди почти седем години. И почти веднага открили танца... Катя и Даниел Димитрови – Клуб „SALSA ENCANTO” – Шумен.

Дочети >>
 

Тя + Той = ENCANTO

Е-мейл Печат ПДФ

Първа част: Салсата събира!

Тя от Русе, Той – от Шумен. Семейство, любими, приятели, партньори по танци, намерили се преди почти седем години. И почти веднага открили танца...

Дочети >>
 

Славчо, БТР: Рокът никога не е напускал сцената в България

Е-мейл Печат ПДФ

Снимка www.btr.ccПрез 2009-та една от най-популярните български рок групи навършва 16 години на сцената.  Нейни членове са Славчо Николов – китари и вокали, Атанас Пенев – вокали, Кирил Божков – китари, Иван Калфов – бас-китара и Илиян Диков на барабаните.

Дочети >>
 
Страница 20 от 21
Сподели във Facebook

Ново от Интервю

Популярно от Интервю

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Интервю

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414