ФортисимоМоята луда сватба

Брак с чужденец

Е-мейл Печат ПДФ

Брак с чужденецТази седмица ще ви запознаем с една двойка, която се гордее със своите две сватби. Не става дума за граждански и църковен ритуал, въпреки че и такива са правили. Говорим за две сватби и едни и същи младоженци.

Дочети >>
 

Сватба в Деня на християнското семейство

Е-мейл Печат ПДФ

Сватба в Деня на християнското семействоИнтересът ми към тази сватбена история е съвсем естествен, имайки предвид, че тя се състоя на 21 ноември – Денят на християнското семейство. Това приятно съвпадение Георги и Йоана са приели като знак за щастлив семеен живот.

Дочети >>
 

Приказка чрез танци

Е-мейл Печат ПДФ

Приказка чрез танциДеница Митакова-Иванова e родена в Шумен преди 27 години. Мирослав Иванов е на 28, родом от Златоград, но е израснал в Хасково. Студентските години го отвеждат във Варна, но голяма част от времето си прекарва в близкия Шумен (от където е майка му), и където намира любовта. За нас е удоволствие да представим на читателите на fortisimo.eu житейската приказка на Деница и Мирослав.

Дочети >>
 

Усмивкааа!… Сватба от „Престиж”

Е-мейл Печат ПДФ

Усмивкааа!… Сватба от „Престиж”В професионалните среди е добре известно, че почти всеки местен видеооператор се занимава и с видеозаснемане на сватби, кръщенета, абитуриентски балове и други тържества. Малко са обаче колегите, които са го превърнали в основен бизнес, какъвто е случаят с Даниел Труфчев.

Дочети >>
 

Най-хубавият ден в живота

Е-мейл Печат ПДФ

Най-хубавият ден в животаЦветя, светлини и водопад от бял сатен. Усещане за младост и ефирна красота. Това са първите ми мисли, гледайки снимките от сватбата на Сесил и Гюнай Мустафа.

Дочети >>
 
Страница 8 от 10
Сподели във Facebook

Ново от Моята луда сватба

Популярно от Моята луда сватба

Студио Трима

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Моята луда сватба

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Моята луда сватба

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414