Как да намерим крематориум за домашни любимци Варна?

Търсенето на крематориум за домашни любимци във Варна може да се окаже трудна задача. В града няма много агенции, които да предлагат тази услуга, което налага собствениците на животни да търсят алтернатива в големите градове. Разбира се, това е свързано с харчове за транспорт, загуба на време и други. Какво е решението на проблема, ще прочетете в следващите редове.

Къде да намеря крематориум за животни във Варна?

В случай че търсите кремация на домашни любимци Варна, можете да се възползвате от софийския крематориум на Petcremation.eu. Зад него стои фирма „ЕКОМАТ“ ООД, която има база в морската столица и извозва животинските трупове до София, където ги кремира своевременно. Фирмата предлага два вида кремация – индивидуална и групова, за които ще разкажем по-долу.

Вие може да се обадите на Petcremation и те ще реагират до 2 часа. Работното им време е от понеделник до петък от 9:00 до 21:00 часа. За вашето животно е осигурен превоз със специално оборудван бус с хладилна камера, който ще се отправи към София, за да бъде извършена кремацията. Точният срок на събитието ще ви бъде съобщен от служителите на компанията.

Индивидуалната кремация представлява самостоятелно изгаряне на трупа и включва транспортни разходи и урна с пепелта. Документите се оформят от фирмата, така че нямате никакви задължения. При индивидуална кремация, собственикът има право да присъства на място, ако пожелае. В края на процедурата, вие получавате урна с пепелта, която да съхраните при вас.

По-евтиното решение, е групова кремация, където вашият домашен любимец се кремира с други животни, като се използват специални разделители в крематориума. Тук обаче нямате възможност за присъствие, а можете да получите видео запис от изгарянето на трупа, за да бъде всичко чисто.

При положение че сте от Варна и се сблъскате с тежкия момент при загуба на куче, котка, заек или друго животно, то тогава не се колебайте да потърсите Petcremation, като повече информация относно начините за контакт, услугите и цените, ще откриете директно в сайта на крематориума.

Можем ли да се доверим на кремация на домашни любимци?

Ако се свържете с лицензираната фирма, за която пишем в тази статия, няма да имате никакъв проблем с кремацията на домашни любимци. Вие дори ще можете да станете свидетели на кремирането, за да се уверите, че всичко е изрядно. Както вече написахме при индивидуалната кремация може да присъствате на място, а при груповата да получите видео запис от събитието.

Надявам се, че тази статия е успяла да ви бъде полезна, за да се сбогувате с обичаното от вас животно. Запазете красивите спомени с него и го изпратете както заслужава, така че душата му да почива в мир. А сега ви пожелаваме по-малко тъжни поводи и повече щастие в живота ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *